Хялбархан хийх өглөөний цайны жигнэмэг

Орц: 
Өндөг – 1ш
Масло – 100гр
Сахар – 100 гр
Гурил – 150 гр
Зөгийн бал – 20 гр
Сода – 10 гр
Шоколад

1912337_283650478477758_1493192007070191019_n

Хийх арга: 
Өндөг сахараа холиод сайтар хутгана. Дээрээс нь хайлуулсан маслоо хийгээд мөн гурилаа хийж зуураад зуурмагаа дулаан газар 20-30 минут амраана. Бэлэн болсон зуурмагаа нимгэн хавтгай элдээд хүссэн хэвээрэй хэвлэж шарах шүүгээнд 180 градуст 10 минут жигнээд бэлэн болно. Жигнэмэгээ хөргөсний дараа хайлуулсан шоколаданд дүрж сэврээнэ.

10169234_283650475144425_291176426333975908_n (1) 1503985_283650458477760_8748765431874809423_n 10246821_283650471811092_7738311334231751710_n 1006101_283650451811094_3919687544192405846_n 10014549_283650468477759_4145025451805587443_n

1982099_283650465144426_6788358361454987943_n

1609780_283650415144431_668572699348872266_n

Taste it группын гишүүн Ayanga Uyanga

Санал болгох мэдээ

ДЭМБ-аас зөвлөж буй дархлаа дэмжих хүнснүүд

Цар тахлын үед сэтгэл тайван байх, унтаж амрах, шим тэжээлтэй хүнс хэрэглэснээр дархлаа дэмжигдэж, халдварын …