Цөцгийтэй тахианы махан хуурга /жор/

 

-Тахианы цээж махыг жижиглэн хэрчинэ.

-Хайруулын тавганд ургамлын тосыг хийж халаагаад тахианы махыг хийж 10-15 минут дунд зэргийн гал дээр хуурна. Давс, перцээр амтална. Дараа нь хуурай гурилыг цацаж хийгээд 2-3 минут хуурна.

-Ингээд халуун буцалсан усыг хийж ширгэтэл нь буцалгана.

-Үүний дараа цөцгийг хийж сайтар хутгана.

-Гич хийж амтлаад таглаж тавиад тахиан махыг болгоно.

-Ингээд аманд ууссан сайхан амттай тахиан мах бэлэн болно.

 

 

Холбоотой мэдээлэл

Сэтгэгдэл үлдээх

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.Ugluu.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 315090 утсаар хүлээн авна.