Амралтын зоог: Гахайн махтай кимчижигэ хийх арга

1debf7c7fda3faebf33cec0a2b7a08085c32da4aОрц
• гол материал : кимчи 300гр, гахайн мах  200гр
• бусад материал: дүпү 200гр, ногоон урт сонгино 20гр, цагаан лууван 200гр, гүнждийн тос 4ml, канжан 8ml, нунтаг улаан перц 14гр, кимчины шүүс 300ml, дашида 2 амны халбага,  спрайт ундаа 14ml, сужү эсвэл архи 14ml, сармис 14гр

• хийх хугацаа : 30мин
• порц : 2хүн
•  456kcal (1хүн)
Хийх дараалал

2(28)

01. гахайн махаа идэхэд тохиромжтой хэмжээгээрээ хэрчээд, савандаа  гүнждийн тосоо хийгээд махаа хуурна.

3(35)

02. хуурч байгаа махан дээрээ кимчигээ хэрчээд канжантай хамт 10минут  орчим хуурна.

03. 300гр усанд цагаан лууван, дүпү, дашида, спрайт ундаа, сужү эсвэл архи, кимчины шүүсээ хийж сайн буцалгаж өгнө. (сужү эсвэл архи хийж өгвөл  махны нэгширсэн үнэр байхгүй болж , спрайт ундаа хийвэл сэнгэнэсэн амттай болж өгнө.)

04.Буцалж байгаа шөлөн дээрээ хуурч байгаа кимчи мах хоёроо хийгээд  сонгино, сармисаар амтлаад бэлэн болно.

Ugluu-logo20

Санал болгох мэдээ

ДЭМБ-аас зөвлөж буй дархлаа дэмжих хүнснүүд

Цар тахлын үед сэтгэл тайван байх, унтаж амрах, шим тэжээлтэй хүнс хэрэглэснээр дархлаа дэмжигдэж, халдварын …