Түргэн хоолны газрууд үйлчлүүлэгчдээс юу нуудаг вэ

Бүгд ижил калори найрлагатай байдаг. Тэд зүгээр л халуун ногоотэй соустай зэрэг амтлагчаараа л ялгагддаг.

 Бургерний мах хэзээд шинэ байдаггүй. Тэд бэлэн хөлдөөсөн махаа 30 секундэд шараад л бэлэн болгодог.

Түргэн бэлтгэгдэж болдог хэдий ч мөн түргэн идэх, шингэх зориулалттай гэдэг нь батлагджээ. Энэ бол тэдний үйлчилгээний нууц бөгөөд АНУ-н хэт таргалалттай хүмүүсийн ихэнх нь түргэн хоол иддэг мөн сайн зажилж иддэггүй болох нь тогтоогджээ.

Тэд хаяг, реклам дээр маш их анхаардаг. Учир нь энэ бол хүмүүсийг донтуулах бас нэг арга.

Гол зорилго бол ашиг олох, сайн зарах юм. Тиймээс тэд үйлчлүүлэгчид “үгүй, байхгүй” гэж хэлдэггүй гэнэ. Зөвхөн “та” гэх зэргээр харьцдаг байна.

Чанарын ялгаа байхгүй мэтээр тайлбарлана. Тэд таньд том, дунд үнэ ижил мэтээр тайлбарлаж ихэвчлэн том хэмжээтэй бургер, ундааг худалдаалахыг зорьдог.

Бургерны мах яаж хийгддэг нь учир битүүлэг байна. Доорхи зурганы зүүн гар талд шарах шүүгээнд шарсан мах гэтэл баруун гар талд байгаа бол ихэнх түргэн хоолны газруудын худалдаалдаг бургерны мах ул мөр худлаа байна. Үйлдвэрт зохиомолоор хийж байна уу

Үргэлжлэлийг энд дарж уншина уу

 

Санал болгох мэдээ

Үсээ зөв арчилж суръя! Эрүүл гялалзсан үстэй болгох 11 үс арчилгааны зөвлөгөө

Үс муухай харагддаг өдөр бол хамгийн муухай өдөр, тийм ээ? Үсний байгаа байдал сэтгэлд нийцэхгүй …